Transport gratuit

Livrarea produselor este GRATUITA IN TOATA TARA , la adresa specificata de Dumneavoastra, indiferent de valoarea comenzii .  Transportul produselor se face prin firma de curierat URGENT CURIER

Produsele se livreaza in ambalajul original al producatorului , sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare si sunt insotite de FACTURA FISCALA si CERTIFICAT DE GARANTIE .

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE

- Verificarea coletului de catre clientul destinatar se va face in limita a 5 minute si se va face din punct de vedere vizual si nu tehnic. Dupa vizualizare, clientul destinatar poate opta pentru a primi coletul si de a achita taxa de ramburs sau poate refuza livrarea.  

Conditii generale: 
- Toata marfa transportata este garantata pana la adresa solicitata (acest lucru inseamna intrarea in bloc sau in curte, dupa caz).
- Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul acesteia de la masina de livrare pana la locuinta!
- Pentru livrari in tara, marfa va ajunge la dvs. in 24-36h de la data notificarii de livrare primite din partea noastra.
- Va rugam sa specificati in "Comentarii" in cazul in care doriti ca marfa sa fie livrata intr-un anumit interval orar.